fbpx

Vacancies

 

Praktikant til this.2020 & Aarhus Series Festival

Bliv en del af teamet bag Danmarks første seriefestival

 

this.2020 søger sammen med Danmarks første seriefestival Aarhus Series Festival en praktikant til efteråret. Så brænder du for at udvikle og afvikle kulturelle events, så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger en initiativrig og selvstændig praktikant, der ikke er bange for at tage ansvar. Til gengæld får du rig mulighed for at få indflydelse på, hvordan Danmarks første seriefestival kommer til at se ud både ift. indhold og afvikling. Som praktikant kommer dine primære arbejdsopgaver til at omhandle kommunikation og projektkoordinering.

Vi er et lille, men energisk og dedikeret team bag Aarhus Series Festival og this.2020. Vi har et højt arbejdstempo, hvor du skal være klar på at give den fuld gas – især under afviklingen af festival og konference i slut oktober og start november.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med hele holdet, og du vil blive inddraget i alle aspekter af festivaludvikling og -afvikling. Du får desuden adgang til et stort netværk inden for den visuelle industri og bliver kollega med resten af Filmby Aarhus-kontoret.

Din profil:
– Du er i gang med en relevant videregående uddannelse med fokus på medier, kommunikation, journalistik el.lign.
– Du er en skarp og kreativ formidler, der er flydende på både dansk og engelsk.
– Du har flair for at arbejde med digitale platforme og kendskab til online kommunikation.
– Du har erfaring med WordPress og Adobes programmer – eller er klar på at få det.
– Du arbejder struktureret og selvstændigt.
– Du er nysgerrig, lærenem og klar på en udfordring.

Dine arbejdsopgaver:
– Tekstforfatning til sociale medier, nyhedsbreve og websites.
– Opdatering og vedligehold af websites med fokus på både det visuelle og sproglige.
– Idéudvikling og inddragelse i kuratering af indhold.
– Projektkoordinering og afvikling af events.
– Et tæt samarbejde med festivalleder og -koordinatorer bag Aarhus Series Festival og this.2020.

Praktisk: 
Startdato og længde for praktikforløbet aftales ud fra, hvad der passer med semesteret. Optimalt kan du være i praktik hos os fra august og til december, hvor du kommer til at arbejde fuld tid. Hvis der er behov for deltagelse i undervisning i løbet af perioden, er vi selvfølgelig fleksible. Praktikforløbet skal indgå som en del af dit studieforløb og være meritgivende. Praktikperioden er ulønnet.

Ansøgninger og spørgsmål sendes til Project Manager, Tine Hinzel Thomsen, tiht@aarhus.dk inden d. 13. april 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 18 IRL eller digitalt alt efter verdenssituationen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Aarhus Series Festival

Aarhus Series Festival er fire dage dedikeret til serier – manuskriptskrivning, produktion, distribution, broadcasting, premierer og visninger.

Aarhus Series Festival inviterer dig både foran og bagved kameraet på nogen af de mest markante serier, når skuespillere, instruktører og andre brancheaktører indtager byens kulturinstitutioner.

Aarhus Series Festival er både en branchefestival for dem, der beskæftiger sig professionelt med serier, og en publikumfestival for alle der elsker serier.

I 2020 vil fokus være på serier med social relevans og kulturel gennemslagskraft. Serier som giver genklang i samfundet, og inspirerer til samtale og debat. En fortælleform som er kendetegnende for den nordiske seriekultur.

Hjemmeside: www.aarhusseriesfestival.com

Sign up for newsletter